Oduncular Köyü Ortaokulu

Vizyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek.

Misyon: Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümseyen hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler için varız. Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümsemiş, Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, Kendisiyle barışık ve öz güven sahibi, Liderlik özellikleri ile donatılmış, Estetik beğenileri gelişmiş, İdealist ve üretken, Mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek misyonuyla hareket eder.

Başarılar:

Saatler: 08:40-15:30 saatleri arasında ders verilmektedir.
Isınma: Kalorifer.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://oduncularortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ODUNCULAR KÖYÜ ODUNCULAR KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO: 70A GÜROYMAK / BİTLİS

Öğretim Şekli :Tam gün Eğitim şekli uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Kar yağışının bol olduğu geçim kaynağının hayvancılık olduğu güzel bir köydür Oduncular.

Adres - ODUNCULAR KÖYÜ ODUNCULAR KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO: 70A GÜROYMAK / BİTLİS

Ulaşım Okulumuza ulaşım Güroymak merkezden okul servisi ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 17 km uzaklıktadır. İl merkezine 29 km uzaklıktadır.